top of page

AN ANSWER TO YOUR QUESTION

Jij vraagt, wij antwoorden

Mocht je een vraag hebben die hier niet in is opgenomen, kun je contact met ons opnemen om deze aan ons te stellen.

FAQ: FAQ

WAAROM BETAAL IK EEN JAARLIJKS BEDRAG ALS IK LID WIL WORDEN?

Om er voor te zorgen dat jij de tofste en leukste activiteiten, borrels en feesten kan bijwonen, hebben wij een budget nodig. Vanuit de lidmaatschappen kunnen wij dit soort activiteiten organiseren. Het is geen groot bedrag en er komen heel veel leuke extra's bij. Het geld komt eigenlijk weer bij jou terug, alleen dan in de vorm van herinneringen en gezelschap.

WAT DOE JE ALS COMMISSIELID?

Als commissielid help je met het organiseren van activiteiten, borrels en feesten. Ook verzorg je de sociale media kanalen of sta je achter de bar tijdens een borrel of een feestje. Ben jij een geboren partyplanner, fotograaf of feestbeest? Meld je dan snel hier aan. 

WAT ALS IK NIET TEVREDEN BEN MET MIJN LIDMAATSCHAP BIJ SV NOVATURIENT?

We vinden het heel vervelend dat het lidmaatschap jou niet bevalt. Wil jij ons uitleggen wat je niet bevalt en wat jij als oplossing wilt? Neem contact op via deze pagina of kom een keer langs op school. We bespreken dit graag met je. 

Let op: wanneer je je halverwege het jaar uitschrijft, heb je geen recht op restitutie van het betaalde lidmaatschap.

WAT VOOR ACTIVITEITEN EN FEESTEN ORGANISEREN JULLIE?

Wij organiseren verschillende activiteiten en feesten. Na elke periode organiseren wij een borrel. Hierbij kan je socializen met andere studenten en de periode met elkaar afsluiten. Feesten worden georganiseerd wanneer wij daar zin in hebben (eigenlijk altijd dus, haha). Feesten hebben meestal een bepaald thema. Activiteiten zijn gekoppeld aan leerdoelen of aan de studie. Denk aan het bijwonen van en presentatie van iemand uit het werkveld of het bezoeken van een werkveldgericht bedrijf.

WAARVOOR KAN IK CONTACT OPNEMEN MET JULLIE?

Voor alles. Vragen over de opleiding of over de studievereniging. Ook voor andere vragen staan wij altijd open. Niks is te gek. Wij willen er uiteraard voor zorgen dat jij een te gekke studententijd. Neem gerust contact met ons op of zoek ons op op school. 

KAN IK SOLLICITEREN NAAR EEN FUNCTIE IN HET BESTUUR?

Momenteel hebben wij 1 functie openstaan in het bestuur. Check deze pagina als jij graag de nieuwe secretaresse van Novaturient wilt worden.

Ook kan jij je altijd aanmelden als commissielid

KAN IK MIJ ALTIJD INSCHRIJVEN ALS LID?

Tuurlijk kan dat! Jij kan je het gehele jaar aanmelden als lid. Inschrijven kan hier.

Let op! De lidmaatschap prijzen blijven hetzelfde. Je betaald evenveel als wanneer jij je aan het begin van het schooljaar inschrijft.

VAN WANNEER TOT WANNEER GELDT MIJN LIDMAATSCHAP?

Goede vraag! Je lidmaatschap is voor één heel schooljaar. Het jaar daarop zou jij je dus weer opnieuw moeten inschrijven. 

Dit jaar loopt jouw lidmaatschap van 30 augustus 2021 tot en met 28 augustus 2022.

bottom of page